Predsjednik GO SNSD-a Trebinje

Petrović: Urušavajući moje ime, Vukanović pokušava da zavlada Hercegovinom

 • Izvor: Srna
 • 17.01.2023.19:04

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović izjavio je da je on najveća opsesija i smetnja narodnom poslaniku Nebojši Vukanoviću, koji pokušava da zavlada Hercegovinom urušavajući njegovo ime.

"Poznata je retorika Nebojše Vukanovića. NJegova najveća smetnja i opsesija je Luka Petrović jer on urušavajući moje ime, ličnost, diplomu i karijeru pokušava da sebe, koji nema ni karijeru, ni diplomu, ni nikakvo djelo iza sebe, stavi u prvi plan i zavlada Hercegovinom, a jedino po čemu se ističe su egoizam, laži koje širi i negativne misli i energija", istakao je Petrović za Srnu.

Komentarišući Vukanovićevu izjavu da je Petrović kriv za sve probleme u javnim institucijama, te da su nosioci javnih funkcija Petrovićeve žrtve, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje je naglasio da je Vukanovićev jasan cilj - što više mandata koje ne može dobiti ako ne sruši svoje protivnike, jer sam nema nikakvog programa, kvaliteta, niti djela iza sebe.

"Mislim da građani duboko vjeruju i ubijeđeni su da Nebojša Vukanović ne može ostaviti nikakvo djelo, ne može otvoriti nijedno radno mjesto, niti podijeliti nikakvu penziju i platu. NJegova retorika je isključivo huškačka, uz mržnju i strah od političke budućnosti", rekao je Petrović.

On smatra da će Vukanović i dalje reagovati na način kao što je navikao, da zabavlja, da bude duhovit i da iznosi poluinformacije.

"Zato što ne zna kako funkcioniše sistem, ne zna kako funkcioniše ni preduzeće ni Vlada ni ministarstvo, ne zna šta su radni procesi i nalozi, ne zna šta je stručni a šta nestručan kadar,jer je kod njega sve u životu paušalno", rekao je Petrović.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović rekao je danas na konferenciji za novinare da je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović kriv za sve probleme u javnim institucijama, te da su nosioci javnih funkcija Petrovićeve žrtve. 


Tagovi:
 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.