Бањалука

Почело обиљежавање крсне славе МУП-а Републике Српске

 • Извор: АТВ
 • 21.11.2023. 09:44

Испред зграде Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске почело је обиљежиње крсне славе МУП-а Српске Светог архангела Михаила у присуству највиших званичника.

Предсједнику Републике Српске је предат рапорт.

Након предавања рапорта, највиши званичници Републике Српске положили су данас у Бањалуци вијенце на централно спомен-обиљежје погинулим припадницима Министарства унутрашњих послова (МУП) Република Српске, поводом крсне славе овог министарства - Светог архангела Михаила.

Вијенце су положили предсједник Републике Српске Милорад Додик, министар унутрашњих послова Синиша Каран, делегације Генералног конзулата Србије у Бањалуци, Трећег пјешадијског (Република Српска) пука Оружаних снага БиХ.

На спомен-обиљежје вијенце су положили и представници Савеза логораша Српске, Републичке организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила, породице погинулих припадника МУП-а Српске и други званичници.

Од 10.00 часова ће се служити литургије, парастос погинулим припадницима МУП-а и биће освештан славски колач у Спомен-цркви Светог архангела Михаила, којем ће присуствовати и Стевандић.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.