Mladen Grujičić

Podrška Dodika razvojnim projektima

  • Izvor: Srna
  • 05.08.2022.18:57

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić rekao je da su danas dobili podršku srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika za razvojne projekte u ovoj lokalnoj zajednici, a tiču se Banje "Guber", putne infrastrukture, navodnjavanja.

Grujičić je naveo da je riječ o projektima koji su opravdani i od krucijalnog značaja za opstanak stanovništva u Srebrenici.

"To su projekti koji su kapitalni za opštinu Srebrenica, od Banje `Guber`, parking garaže, navodnjavanja skelanskog kraja, asfaltiranja puteva do sportske dvorane, sve ono o čemu se u prošlosti govorilo je nešto što se može realizovati", pojasnio je Grujičić.

Prema njegovim riječima, Srebrenica je veoma osjetljiva sredina i veoma teško je tu provoditi politiku i stvarati bolje uslove za život.

"Međutim, uz ovakvu podršku sigurno će to biti mnogo lakše", rekao je Grujičić nakon sastanka sa Dodikom.

On je istakao da će mnogi od tih projekata biti realizovani, ali se ne može očekivati da svi budu završeni u ovoj godini, ali, napomenuo je, opština radi u kontinuitetu za bolji život ljudi koji u njoj žive.

Potpredsjednik Skupštine opštine Srebrenica Miloš Milovanović pojasnio je da su informisali Dodika o i skupštinskoj većini, za koju je rekao da je stabilna i da funkcioniše kako treba, jer podržava načelnika i sve odluke se donose na vrijeme.

On je naveo i da će SNSD čvrsto podržati svoje kandidate na predstojećim izborima.

Milovanović je uvjeren da će poslije izbora biti riješeni i unutarstranački problemi u ovoj opštini.