ATV

Жељка Цвијановић

"Полиција Српске - највећи гарант мира и стабилности"

  • Извор: АТВ
  • 20.11.2023. 16:50

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитала је славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске - Светог архангела Михаила министру Синиши Карану и свим припадницима МУП-а.

Цвијановићева је нагласила да је Српска с правом поносна што данас има снажну, модерну и добро опремљену полицију, оспособљену да се суочи са највећим безбједносним изазовима и као таква представља највећи гарант мира и стабилности.

Она је истакла да је на овај дан, с посебним поштовањем сјећамо се 782 погинула и нестала полицајца у Одбрамбено-отаџбинском рату, који су заједно са Војском Републике Српске, стали у одбрану свог народа, уставног поретка и граница Републике Српске.

Такође, изразила је увјерење да ће припадници МУП-а Српске и у будућности бити снажни чувари јавног мира и реда, снага и ослонац Републике Српске.

"Честитам вам славу и срдачно вас поздрављам, са жељом да наставите да професионално извршавате све задатке у складу са Уставом и законом", поручила је Цвијановићева.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм