Sastanak u Banjaluci

Poslanici SNSD-a podržaće sutra Savjet ministara

 • 24.01.2023. 19:05

SNSD-ovci iz Istočnog Sarajeva došli su u Banjaluku kako bi lideru stranke Miloradu Dodiku lično saopštili svoje mišljenje o imenovanju Nenada Nešića u Savjet ministara.

Ipak, SNSD će sutra glasati za Savjet ministara sa sve Nenadom Nešićem kao ministrom bezjednosti. Lider SNSD-a Milorad Dodik kaže dogovor koji je napravljen na niou BIH obezbjeđuje da Republike Srpska bude zastupljena na pravi način. 

Važna je kaže i 2/3 većina u parlamentu Srpske, a DNS je već dao podršku kako usvajanju budžeta tako i izboru delegata u Dom naroda. Ipak, pod lupu će sva imenovanja naknadno.

“I dalje tragamo za 56, 2/3 većinom i sve političke partije koje imaju poslanike su nam važne i zato neki koji nemaju poslanike u Parlamentu iIH su bili uključeni u određenu strukturu”, izjavio je Milorad Dodik predsjednik SNSD-a.

Glasaćemo sutra za naše prijatelje ali imamo mišljenje o tome ko je Nenad Nešić, poručuje Ljubiša Ćosić. Ostajemo, kaže, privrženi politici SNSD-a i nastupićemo jedinstveno ali DNS, koji su porazili u Istočnom Sarajevu, njihovu podršku nema. Sve su to rekli u stranačkim prostorijama u Banjaluci. Lokaciji koju su danas pokušali da sakriju.

“Što se tiče DNS-a, zadržavamo integralno mišljenje da politike, ne Nenad Nešić, koje su u Istočnom Sarajevu poražene nikad neće imati našu podršku unutar opštinske i gradske organizacije i neće i nećemo koalirati sa takvim politikama“, izjavio je Ljubiša Ćosić, predsjednik GO SNSD Istočno Sarajevo.

Takav stav u Istočnom Sarajevu s pravom imaju, poručuje Milorad Dodik. Posebno jer su nad DNS-om odnjeli ubjedljivu pobjedu. Ipak ono što je najvažnije jeste da Republika Srpska bude zastupljena na pravi način.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

  '' Филм: Живи били па видјели (12+) (Р)

 • 22:00 Серија: Вода у праху (12+)

  'Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

 • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  Серија: Ред Рок (16+) (Р)