Predsjednica Savjeta za šumarstvo

Kapović Solomun: SNSD Banjaluka postigao istorijski uspjeh

  • Izvor: Agencije
  • 21.11.2022.19:45

Na nedavno održanim Opštim izborima Gradska organizacija SNSD-a Banjaluke ostvarila je istorijski rezultat. Osvojili su 36 hiljada glasova podrške građana Banjaluke, a čak sedam članova stranke postali su narodni poslanici koji će u Narodnoj skupštini Republike Srpske braniti stavove, želje i potrebe naroda, poručili su iz Savjeta za šumarstvo GrO SNSD-a.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

"Zasluge za ovaj uspjeh leže u činjenici da je Gradska organizacija iznutra reformisana, reorganizovana i posložena. Radilo se u kontinuitetu, data je prilika novim ljudima, širilo se članstvo, a partija je postala otvorena za nove ideje, prijedloge i rješenja.  

U prilog tome govori činjenica da je oformljeno 27 stručnih Savjeta u kojima aktivno učestvuje i radi više od sedam stotina visokoobrazovanih ljudi. Svi oni su dali bitan doprinos u kreiranju politika i strateških smjernica za djelovanje Gradske organizacije SNSD-a.

Rezultat ovog rada sadržan je u Zborniku politika pod nazivom 'Naša nova Banjaluka' i to je dokaz da GrO SNSD-a Banjaluke ima intelektualnu stručnu snagu i čvrsto stoji uz svoj narod i svoju Republiku Srpsku.

Postigli smo zavidan rezultat ali to svakako ne znači da će prestati sa radom jer cijeli Gradski odbor zajedno sa predsjednicima Savjeta, ali i svim članovima, nastavlja okupljati i širiti svoje članstvo“.

"Cilj nam je zajedništvo, uspjeh Banja Luke, zadovoljstvo građana prije svega, jak SNSD, ali i zaista nepobjediva Republika Srpska", izjavila je Marijana Kapović Solomun, predsjednica Savjeta za šumarstvo.

Tagovi: