Jednoglasno

Skoko na čelu liste SPS-a u Izbornoj jedinici devet

 • Izvor: Agencije
 • 28.06.2022. 21:21

Potpredsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Maksim Skoko izabran je za nosioca liste SPS - Socijalistička partija Srpske - Goran Selak u Izbornoj jedinici devet.

Za šefa Izbornog štaba imenovan je Ognjen Kapor, šef pres službe je Andrea Šaraba, a šef tima za kontrolu izbora je Tanja Šarenac.

Sastanak predstavnika odbora iz ove regije sa rukovodstvom SPS-a i članovima Izbornog štaba održan je u Foči, a kako je nakon sastanka izjavio lider SPS Goran Selak, SPS u Hercegovini ima podršku naroda i najbolje kandidate.

"SPS i u Hercegovini ima rješenja i ljude koji su spremni da rade i mijenjaju stvari. Imamo najbolje kandidate i imamo energiju i volju da se izborimo za naše ciljeve koji su sažeti u program Srpska iznad svega. Treba nam što šira podrška da se izborimo za niže cijene lijekova, za mjere ublažavanja krize i pomoć najugroženijima, za novi Zakon o pravima boraca, za pomoć od 5.000 KM za svako novorođeno dijete, podršku mladima kao i druge ciljeve koje smo sebi postavili", rekao je predsjednik stranke Goran Selak i dodao:

"Uvjeren sam da narod u Hercegovini prepoznaje ovo što radimo, da imamo veliki broj istomišljenika i da ćemo imati još snažniju podršku".

Tagovi:
 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Da li će ljubav pobijediti dugo željenu osvetu? Može li nemoguća ljubav doživjeti srećan kraj? Nova turska serija "Prevrtljivo srce" na programu ATV-a!.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Kuhinjica na otvorenom

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.