ATV

Predsjednik Narodne skupštine

Stevandić: Odgovor na pismo opozicije u ponedjeljak, nema kršenja zaključaka parlamenta

  • Извор: СРНА
  • 25.08.2023. 17:50

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da će odgovor na otvoreno pismo opozicionih partija dostaviti iduće sedmice, odnosno učiniti ga javnim u ponedjeljak, 28. avgusta, kada će se taksativno i pravno vidjeti da nema kršenja zaključaka parlamenta Srpske.

"Ovo vidim kao nekakvu političku priliku opozicije da nakon završetka ljeta pokuša da se učini vidljivijom. Mislim da su pogrešno izabrali temu i da su najvidljiviji trebali biti na odbrani imovine Republike Srpske i funkcionera Republike koji su optuženi jer čuvaju tu imovinu", poručio je Stevandić u izjavi za Srnu.

On smatra da nije primjereno da opozicija reaguje na ovakav način prije nego što je dobila njegov odgovor.

"Ja sam najavio da ću poslati odgovor i zašto oni nemaju strpljenja do ponedjeljka, pokazaće se u narednom periodu", zaključio je Stevandić.

Predsjednik SDS-a Milan Miličević izjavio je danas u Istočnoj Ilidži da su predstavnici Kluba poslanika SDS-PDP-Lista za pravdu i red u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH uputili otvoreno pismo predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nenadu Stevandiću u kojem traže održavanje posebne sjednice sa informacijom o realizaciji zaključaka parlamenta Srpske.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм