ATV

Предсједник НФ

Тривићка се пожалила да АТВ објављује њене ружне фотографије, па позирала нашем новинару

  • Извор: АТВ
  • 22.11.2023. 12:40

Предсједник Народног фронта Јелена Тривић пожалила се како АТВ објављује њене ружне фотографије због чега је на крају питања о могућој кандидатури за градоначелника Бањалуке нашем новинару позирала за бољу фотографију.

Тривићка није искључила могућност своје кандидатуре, али је истакла да у Народном фронту постоји неколико квалитетнијих кандидата у смислу стручности и референци.

"Рекли смо да ћемо дати нашег најбољег кандидата који може политички да повуче и побиједи било кога с друге стране ма колико их било. Из тог одговора можете прочитати ко је то име и да ја не бјежим од кандидатуре. Када бих говорила о другим потенцијалним именима онда бисте ви (АТВ) мени направили наслов, наравно на шта имате право.. Ја волим ваше наслове. Волим кад ми ставите ружну слику. То само показује колико се ви мене политички гнушате. Ја немам проблем с тим. Ставите најружнију слику која постоји. Ја нисам овдје да будем лијепа, него да урадим нешто за овај народ. Ако бих рекла иједно друго име ви би рекли да се ја кријем, па вам нећу говорити друга имена. Али, рећи ћу вам да у Народном фронту има сигурно три квалитетнија кандидата од мене у смислу референци, знања, образовања, стручности, моралности и много чега другога, али још нису политички препознатљива па не могу политички да повуку. Не знам да ли је довољан период до избора да их политички изградимо и да их јавност упозна и ја сам спремна да преузмем тај терен на себе. Не рачунајући има ли математике или не. Идемо с кандидатом који ће побиједити ма колико кандидата буде с друге стране. Не потцјењујемо друге кандидате, свака им час, свако има свој начин рада. Када формирамо ГрО Бањалука, ми ћемо званично ући у кампању за Бањалуку", поручила је Тривићка.

За крај је позирала нашем новинару.

Пратите нас и путем Вибера