ATV

"Protivgradna preventiva"

U Srpskoj danas ispaljeno 96 protivgradnih raketa

 • Izvor: SRNA
 • 08.06.2023. 22:55

Na teritoriji Republike Srpske danas je ispaljeno 96 protivgradnih raketa.

Na podrčju Prnjavora i Banjaluke ispaljeno je po 19 raketa, Čelinca deset, Modriče osam, Srpca šest, Dervente, Doboja, Gradačca, Bratunca, Srebrenice i Nevesinja po četiri, Laktaša, Brčko distrikta, Milića i Berkovića po dvije, te Vukosavlja i Donjeg Žabara po jedna protivgradna raketa, saopštila je večeras "Protivgradna preventiva".

Audijem udario šakala na auto-putu Banjaluka - Gradiška

Audijem udario šakala na auto-putu Banjaluka - Gradiška

Protivgradna zaštita dejstvovala je u periodu od 15.12 do 18.47 časova.

U saopštenju se navodi da je tokom dana bilo više gradonosno opasnih oblaka, kao i da je postojalo više zabrana od Centra letnih informacija Banjaluka zbog bezbjednosti vazdušnog saobraćaja u periodu od 12.34 do 21.43 časova.

Bujične vode u Banjaluci prouzrokovale štetu građanima

Bujične vode u Banjaluci prouzrokovale štetu građanima

"Posebno treba istaći zabranu od kontrole letenja na prostoru juga Krajine, koja je uticala na dejstvo u periodu od 14.02 do 14.07 časova", navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.