Dobro poslažen scenario

Vidovita Trivićka predvidjela pronalazak "falsifikovanih listića" dva dana ranije

 • Izvor: ATV
 • 25.10.2022.11:39

Poraženi predsjednički kandidat PDP-a Jelena Trivić predvidjela je na konferenciji za medije koja je održana u petak, da će u nedjelju biti otkriveni falsifikovani glasački listići u Centru za brojanje.

Afera o falsifikovanim glasačkim listićima koji su otkriveni u dvije vreće iz Bratunca i Šekovića gdje je Opštinska izborna komisija formirana od strane opozicionih stranaka, objavljena je baš u trenutku kada je Suad Arnautović, predsjednik CIK-a, boravio u Centru za brojanje.

Nakon što je ATV razgovarao sa nizom faktora uključenih u izborni proces koji su potvrdili da ova osmišljena afera koja prija opoziciji u traženju ponavljanja izbora, nije mogla da se desi u izbornim jedinicama Bratunac i Šekovići, nego na putu za CIK.

Prvi su ove informacije podijelili mediji bliski obavještajnim strukturama i SDA, da bi ih potom preuzeli mediji iz Republike Srpske naklonjeni opozicionim partijama.

Čak su i članovi Opštinske izborne komisije iz Šekovića za ATV potvrdili da su džakovi sa izbornim materijalom zaprimljeni i otpremljeni neoštećeni, da bi se naprasno nakon predviđanja Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića na konferenciji koja je održana 21.10.2022. godine (petak), dva dana poslije otkrila afera koja će služiti PDP-u i SDS-u kao argument za ponavljanje izbora.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.