ATV

Одржан састанак

Вишковић са представницима студената Српске у оквиру консултација о буџету

 • Извор: АТВ
 • 04.12.2023. 15:14

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, у оквиру консултација о буџету за 2024. годину, разговарао је са представницима Уније студената Републике Српске, Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву, Студентског парламента Универзитета у Бањалуци и Омладинског савјета Републике Српске.

Вишковић је упознао представнике ових организација са пројекцијама новог буџета и документом економске политке Владе Републике Српске, те је разговарано о пројектима омладинских и студентских организација у Републици Српској и изазовима с којима се сусрећу у свом раду.

На састанку је наглашена добра досадашња сарадња Владе Републике Српске и ових организација, те указано на потребу њеног даљег унапређења и јачања партнерског односа.

Истакавши важност омладинског и студентског организовања у Републици Српској, Вишковић је изразио подршку Владе Републике Српске о раду ових организација.

Указао је и на потребу да се кроз партнерски однос Владе и ових организација заједно ради на унапређењу квалитета образовања у Републици Српској.

Представници Уније студената Републике Српске, Студентског парламента Универзитета у  Источном Сарајеву, Студентског парламента Универзитета у Бањалуци и Омладинског савјета Републике Српске захвалили су премијеру Вишковићу на пријему те истакли значај подршке Владе њиховим активностима.

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.