ATV

Владимир Тришић

Власник БН-а посебан гост међу опозиционарима на свадби Небојше Вукановића

 • 25.09.2023. 09:45

Власник БН телевизије Владимир Тришић имао је посебно мјесто за столом са опозицијом на свадби Небојше Вукановића.

Неформални шеф опозиције у Републици Српској, како га поједини политичари називају, сједио је са истакнутим опозиционарима.  Био је у друштву лидера ПДП-а Бранислава Бореновића, предсједника СДС-а Милана Миличевића, СДС-овог градоначелника Бијељине Љубише Петровића, ПДП-овог посланика у НСРС Миланка Михајлице, СДС-овог Желимира Нешковића, а ту је био и некадашњи предсједник СДС- Мирко Шаровић.

Иако су код Вукановића на свадбу били позвани сви његови саборци, двије значајне политичке личности из свијета политике су изостале - Драшко Станивуковић и Јелена Тривић. Доскорашњи најближи сарадници нису радо виђени гости на слављу Небојше Вукановића.

Нескривена спрега опозиције и БН-а очигледна је и према наступима опозиционара на овом медију, а уједно објашњава и количину "истине" коју бијељинска телевизија пласира против Власти у Републици Српској и предсједника Милорада Додика.

Очигледна је била спрега и када је уједињено опозиција стала да брани наводно гашење предајника БН-а, а што је била потпуна фарса.

Оженио се Небојша Вукановић

Оженио се Небојша Вукановић

Када је договорен План дјеловања представника Републике Српске у заједничким институцијама, подршку је дао и предсједник СДС-а Милан Миличевић. Међутим, мишљење је прмијенио принудно. Миличевић и опозиција су уцијењени од стране Владе Тришића, власника БН телевизије због чега Миличевић на крају није дошао на састанак са предсједником Републике Српске, саопштио је тада Додик.

Пратите нас и путем Вибера

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Емисија: Аутошоп магазин (Р)

  За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

  Упознаћемо вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста.

 • 13:25 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путописна авантура са потписом Бањалучанина Роберта Дацешина.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.