Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a

Vulić: Bisera Turković baštini islamsku BiH, a mi iz Republike Srpske dejtonsku

  • Izvor: Srna
  • 05.01.2023.10:32

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je srbofobija koja vlada Biserom Turković ne dozvoljava joj da vidi bilo šta pozitivno i ljudsko u partnerstvu SNSD-HDZ-"Osmorka", ali na njenu žalost, a na radost i doborbit građana, sve više će biti dejtonske BiH, a sve manje Biserinih otrovnih bisera o podjeli naroda.

"Razumljiva je potreba Turkovićeve da opravda svoj nerad u izbornoj bazi, posebno jer je 'prvi bračni par kod Bošnjaka' krivi za izborni poraz, ali salve laži i optužbi na račun drugih, zasigurno neće vaskrsnuti SDA iz političkog pepela. SNSD- HDZ-'Osmorka' su realnost, samoproglašena kraljice Bisera", rekla je Vulićeva.

Reagujući na stalne optužbe Turkovićeve u vezi sa izborom ministara u Savjetu ministara, Vulićeva je istakla da nikakvi spinovi o glasanju u Savjetu ministara neće doprinijeti utisku da se javnost pita da li svi čitamo iste zakone, a pogotovo kada nešto tako dolazi od osobe koja je najmanje od svih sjedila na tim sjednicama, pa možda u neznanju procedura i sama vjeruje u to što priča.

Ona je naglasila da je Milorad Dodik političar koji je najviše do sada dokazao da Republiku Srpsku voli, štiti i nikom ne da, dok Federaciju BiH i sve narode koji žive u BiH poštuje i želi im svima bolju budućnost.

Tagovi: