Шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ

Вулић: Потези очајника мјере се у броју санкција

  • Извор: АТВ
  • 18.06.2024. 18:30

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић коментарисала је нове санкције америчког Министарства финансија за седам субјеката и два физичка лица.

Како каже, одлазећи квази амбасадор Мајкл Марфи је сву своју енергију усмјерио на кажњавање што већег броја српских компанија и појединаца.

- Потези очајника мјере се у броју санкција, одлазећи квази амбасадор Мајкл Марфи је сву своју енергију усмјерио на кажњавање што већег броја српских компанија и појединаца. Доказани србомрзац, Марфи, доказао је да његова опсједнутост Милорадом Додиком прелази све границе рационалног. Спаја неспојиво. Кажњава људе без доказа и покрића. Црта мете на челу и никоме не одговара за то. Породице оставља без основних примања и тако само показује немоћ као и јадно стање србомрсца што он јесте - каже Вулић те додаје:

- Будућност Српске је у образованим, младим и сународницима посвећеним људима што Игор Додик јесте. Марфи то никада схватити неће јер је он човјек без припадности, без емоције и визије. Мајкл Марфи је човјек мржње, блуда и раздора, а вријеме је показатељ свега - навела је Сања Вулић. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: