Poznati reper

50 Cent tuži doktoricu zbog tvrdnji o njegovom penisu

 • Извор: Јутарњи.хр
 • 15.12.2022. 20:36

Američki reper 50 Cent tužio je doktoricu sa Floride za koju tvrdi da je koristila njihovu zajedničku fotografiju kako bi lažno prikazala da se on podvrgnuo operaciji penisa u njenoj klinici.

Prema sudskoj dokumentaciji, 47-godišnji reper tužio je doktoricu plastične hirurgije, Angelu Kogan i njenu kliniku, Perfection Plastic Surgery i MedSpa, prenosi "Jutarnji list".

Ispričao je da su se fotografisali u februaru 2020. godine, kada je isprva mislio da je Kogan njegova obožavateljka, ali ona je od tada nastavila koristiti spornu fotografiju na društvenim mrežama u korist svog posla.

Popularni reper tvrdi da je situacija poprimila skroz novi oblik kada je The Shade Room u avgustu napravio priču o muškarcima koji su podvrgnuti zahvatima za "unaprjeđenje penisa", a u sklopu te priče koristili su fotografiju repera i doktorice.

50 Cent je rekao da su Kogan i njeni saradnici svjesni da on nikada nije bio podvrgnut nikakvoj vrsti operacije u klinici, te želi da prestanu koristiti fotografiju pod svim okolnostima.

Takođe je dodao da mu tematika koju sugeriše sporna fotografija profesionalno šteti te da doktorica zloupotrebljava njegov lik i djelo.

Osim toga, 50 Cent, čije je pravo ime Kurtis Džekson III, takođe traži finansijsku odštetu od Kogan zbog objave fotografije.

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.