Poznati reper

50 Cent tuži doktoricu zbog tvrdnji o njegovom penisu

 • Izvor: jutarnji.hr
 • 15.12.2022. 20:36

Američki reper 50 Cent tužio je doktoricu sa Floride za koju tvrdi da je koristila njihovu zajedničku fotografiju kako bi lažno prikazala da se on podvrgnuo operaciji penisa u njenoj klinici.

Prema sudskoj dokumentaciji, 47-godišnji reper tužio je doktoricu plastične hirurgije, Angelu Kogan i njenu kliniku, Perfection Plastic Surgery i MedSpa, prenosi "Jutarnji list".

Ispričao je da su se fotografisali u februaru 2020. godine, kada je isprva mislio da je Kogan njegova obožavateljka, ali ona je od tada nastavila koristiti spornu fotografiju na društvenim mrežama u korist svog posla.

Popularni reper tvrdi da je situacija poprimila skroz novi oblik kada je The Shade Room u avgustu napravio priču o muškarcima koji su podvrgnuti zahvatima za "unaprjeđenje penisa", a u sklopu te priče koristili su fotografiju repera i doktorice.

50 Cent je rekao da su Kogan i njeni saradnici svjesni da on nikada nije bio podvrgnut nikakvoj vrsti operacije u klinici, te želi da prestanu koristiti fotografiju pod svim okolnostima.

Takođe je dodao da mu tematika koju sugeriše sporna fotografija profesionalno šteti te da doktorica zloupotrebljava njegov lik i djelo.

Osim toga, 50 Cent, čije je pravo ime Kurtis Džekson III, takođe traži finansijsku odštetu od Kogan zbog objave fotografije.

Tagovi:
 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Energo klub

  Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Energo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.