Пјевач

Ацо Пејовић испрозивао колеге, без длаке на језику открио шта заиста мисли

  • 27.05.2024. 22:28

Ацо Пејовић дуги низ година у самом је врху на естрадном небу, а сада се присјетио својих почетака, који нису били лаки.

Пејовић је послије осам година избацио нови албум, а како је истакао за то је одвојио доста новца како би се урадило квалитетно.

''Ујутру ми је та жена донијела доручак у кревет'': Ацо Пејовић се након пијанства пробудио у туђој кући

''Ујутру ми је та жена донијела доручак у кревет'': Ацо Пејовић се након пијанства пробудио у туђој кући

– Јако скуп спорт је снимање албума у данашње вријеме. Али то је и саставни дио ако хоћеш албум мораш и да платиш. Све што хоћеш добро да урадиш мораш добро да платиш. С тим што ти нико не гарантује да ће те пјесме проћи и да су добре. Ту је већ публика та која одлучује – рекао је Пејовић.

На питање које је вријеме боље за музичке каријере, оно када је он почињао или ово данас када млађи ступају на сцену, преноси Република.

Ацо Пејовић први пут проговорио о гласинама да вара жену

Ацо Пејовић први пут проговорио о гласинама да вара жену

– Много лакше је сад. Медије имаш гдје год да се окренеш. Ти си сам за себе медији. Сви би данас да буду пјевачи, и сви би да буду на сцени, да се о њима пише. Вјероватно је то постало најуносније занимање у Србији тренутно. Код младих људи да сви хоће да буду пјевачи и буду познати. Док се добро не намуче и не нараде преко ноћи не може ништа. А то да се лијепо обучеш, са двадесет и нешто година, мислиш ако си запалио томпус и ставио неки фејк сат на руку. Да је то успјех и кључ свега, а пјесма никаква, а ту помоћи нема – испричао је пјевач.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: