Mladi izvođač

Albino progovorio o odnosu sa Milicom Pavlović

 • Izvor: Agencije
 • 23.03.2023. 09:39

Duetska pesma Albina i Milice Pavlović pod nazivom "Šećeru" objavljena je prije nepunih godinu dana, a odmah nakon toga osvojila je publiku u regionu.

Mladi izvođač Albino bio je veoma uzbuđen zbog uspjeha ove duetske pjesme, nakon koje je nastavio da niže hitove.

„Pošto je ‘Šećeru’ megahit, od sljedećeg dueta bi se mnogo očekivalo. To je uvijek problem, trebalo bi da nadmašim sam sebe. Uvek je bolja neka svježa energija“, ispričao je Albino u emisiji IDJHot koja je premijerno emitovana večeras u 20h na IDJ televiziji i Youtube kanalu IDJTV.

Albino se ovom prilikom između ostalog osvrnuo i na komentar Milice Pavlović koja je nedavno izjavila da bi njen mlađi kolega mogao da „krene stranputicom“ te da joj je jako žao zbog toga, a Albino je sada otvoreno progovorio o njihovom odnosu.

„Svako ima svoje mišljenje. Mi smo okej, ne radimo, ne znam hoćemo li da radimo više. Možda je i ona otišla u pogrešnom smjeru što ne radi novi album sa mnom. Nismo se ni viđali da bismo pričali o tome, kad god smo imali neku konverzaciju sve je bilo podržavajuće i kul i sa moje i sa njene strane. Ona ima mnogo obaveza, šta nju briga šta ću ja da radim, ima žena svoj život i svoju karijeru“, ispričao je Albino u emisiji IDJHot.

 • 07:00 Serija: Kolo sreće (R)

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 08:00 Serija: Prevrtljivo srce (R)

  Da li će ljubav pobijediti dugo željenu osvetu? Može li nemoguća ljubav doživjeti srećan kraj? Nova turska serija "Prevrtljivo srce" na programu ATV-a!.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Kuhinjica na otvorenom

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina