Orila se pjesma

Ana Bekuta napravila haos na slavi kod Đokovića

  • Izvor: mondo
  • 22.11.2022.10:14

Ana Bekuta napravila je atmosferu za pamćenje, a momente sa proslave Aranđelovdana porodice Novaka Đokovića podijelila je na društvenim mrežama njihova snaja, supruga mlađeg Noletovog brata, Đorđa Đokovića, Saška.

Novakov otac Srđan Đoković bio je najveseliji, pa je sve vrijeme pjevao sa Bekutom, dok se od njega nije odvajala supruga Dijana.

Pjevačica je nizala dobro znane pjesme, a gosti su se sve vrijeme odlično zabavljali.

Noletova majka, Dijana je u nekoliko navrata isticala da ne voli da se eksponira javnosti, te je jasno i zbog čega vrlo pažljivo bira ljude kojima je okružena.

Ono što malo ko zna je da je ona bliska prijateljica sa pjevačicom Anom Bekutom.

Porodica Đoković je krsnu slavu obilježila u mjestu Pavlovci nadomak Rume, koje je posljednjih godina Novakova baza kada je u Srbiji.

On je izgradio dom na obroncima Fruške gore, a očigledno planira da se i nakon igračke karijere često opušta baš u ovom mjestu.

Sada je Srem posjetio kako bi na svečanost pozvao prijatelje, a među njima i patrijarha Porfirija.

Na svečanom porodičnom okupljanju i proslavi porodične slave Đokovićima se pridružio i patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije. Kod Đokovića se orilo i od Novakovih omiljenih pjesama.

"Jedna zemlja, jedan tim, ponosim se srcem svim. Iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim!", zajedno su pjevali Đokovići sa Porfirijem.