Pjevačica

Ana Bekuta oštro odgovorila pulskom gradonačelniku: Đubre nema naciju

  • Izvor: Agencije
  • 23.02.2023. 19:11

Povodom vijesti da je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio nastup Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu u Istri, oglasila se Ana Bekuta, koja je pohvalila Istru u kojoj redovno lietuje, ali i žestoko uzvratila gradonačelniku.

"U Istri sam u poslednjih 40 godina ljetovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najljepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelijep, svi moji domaćini su bili nevjerovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primjetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio", iskrena je Bekuta.

Ona kaže da zna da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani

“U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vijesti da im dam jedan savjet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promijeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku", napisala je Ana na svom Instagramu, prenijeli su mediji.

I gradonačelnik Osijeka Ivan Radić se oglasio ovim pvodom i poručio je da koncert neće biti održan ni u tom gradu.


(Foto: Facebook/Screenshot)