Slavna Beograđanka

Ana Ivanović pozirala na teniskom terenu, kompimenti pljušte

  • Izvor: Agencije
  • 04.07.2022.18:26

Slavna Beograđanka Ana Ivanović objavila je sinoć na Instagramu fotografije nastale na jednom od njenih omiljenih lokacija-teniskom terenu.

Pozirala je u više nego dobrom izdanju, broj lajkova i komentara se povećava, a vi pogledajte šta je to Ana uradila pa je na društvenoj mreži napravila bum.

"Fantastične fotografije", "Zadivljujuće", "Moja slatka kraljica Ana", "Holivudu su potrebna", "Lepa Ana", "Ana je ljubav"... komentariše se na njenom profilu.

Ima i onih koje je Ana iznenadila u ovom izdanju. A njen opis pored slika da lice treba izložiti Suncu kako se ne bi videle sijenke, komentarišu i u sljedećem stilu: "Uradi to pa ćeš izgorjeti". "Izgleda kao da ima glavobolju", dodaju neki.

Negativnih reakcija bilo je i biće, ali kada je u pitanju Ana, oni najpozitivniji komentari uvek pobijede. Baš kao što je i ona ranije nizala pobjede na terenu.

Ana je inače pratioce na Instagramu podsjetila na raniju kampanju, a sve što ona objavi privuče veliku pažnju,

Tako je veliko interesovanje izazvao i njen selfi zbog kojeg Ani govore da je najlepša žena na svijetu. Oko 28 hiljada ljudi lajkovalo je ovu njenu fotografiju, piše Prva.rs.

Tagovi: