Poznata pjevačica

Bivše ljubavi Jelene Karleuše: Svi su bili uspješni muškarci

  • Izvor: Agencije
  • 05.07.2022.22:22

Jelena Karleuša na Instagramu je objavila kako se razvodi od Duška Tošića nakon 14 godina braka.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice, započela je Karleuša.

Karleuša je poznata po svojoj direktnosti, a uz njezin karakter zanimljiv je i ljubavni život.

Karleuša je 1999. bila u vezi s biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Njihova ljubavna priča završila je 23. marta 2000. Naime, Zoran je ubijen dok se vraćao sa provoda. Nakon njegove smrti, Jelena je uzela kratku pauzu u karijeri, a na scenu se vratila 2001. s albumom ‘Za svoje godine’.

Kada je pjevačica 2002. snimila album za ‘BK Sound’, započela je romansu s Bojanom Karićem, jednim od nasljednika bogatog carstva. Vjenčali su se u septembru 2004., ali do rastave je došlo nakon nepunih pet mjeseci braka.

Nakon što se razvela od Bojana, Jelena je ušla u vezu s biznismenom Vladanom Marićem. Vezu su započeli u julu 2005., a upoznali su se na jahti na kojoj su boravili u krugu prijatelja.

Duško i Jelena upoznali su se 2007. On je od nje mlađi sedam godina, a prilikom prvog susreta slagao je rekavši kako ima 26, a ne 20 godina. Osvojio ju je na prvi pogled, a za to nije bio zaslužan samo njegov izgled, već i pažnja koju je dobivala te je postao muškarac s kojim je željela imati djecu, a tako je i bilo.

Duško i Jelena u braku dugom 14 godina dobili su dvije kćerke, Atinu i Niku. Karleuša je jednom prilikom izjavila kako ima selektivnu amneziju i da se jedino njega sjeća i kako je on muškarac kojeg smatra svojom prvom ljubavi.


Izvor: Story.hr