ATV

Пјевач

Бојан Томовић шокирао признањем: "Преварио сам жену са њеним братом, фино се љуби!"

  • 15.09.2023. 12:07

Бојан Томовић је испричао како води борбу са биполарним поремећајем и том приликом је признао кроз какве све фазе пролази због болести.

Бојан Томовић остао је јавности упамћен по хитовима као што су "Плава моторола", "На дистанци", "Југић", као и многим другим. 

Иако су му сви предвиђали свјетлу каријеру, Бојан се ипак повукао из јавности и потпуно промијенио свој живот. Посљедњих година ређао је скандале, а његове изјаве шокирале су многе. Једна од њих је била да је бившу жену преварио са њеним братом од стрица.

Нема страха: Бака (85) успјела живу змију избацити из шупе

Нема страха: Бака (85) успјела живу змију избацити из шупе

- Јесам, па добро то је била заје*анција, она је чак и навијала. Имали смо по 20 година, играли смо масне фоте и пала је флаша на нас. Моја жена је чак и навијала да се пољубимо са језиком и шта фали? Фино се љуби, озбиљно ти кажем.

Бојан је промијенио веру и име, истичући да је у исламу нашао мир. Од тог тренутка зове се Аммар Моштрокол.

- У исламу сам пронашао спас и мир, а име Аммар сам изабрао јер кажу да на арапском језику значи "живот", тако да ја, упркос својој болести, која је нажалост позната по великом броју самоубиства, бирам нови живот - рекао је пјевач.

Метеоролози открили када стиже нова промјена времена у БиХ

Метеоролози открили када стиже нова промјена времена у БиХ

Међутим, Бојан је убрзо дошао до закључка да "није довољно добар да би био муслиман" па је одлучио да буде агностик.

- Браћо муслимани, праштајте, али превише сам ја прљав да бих каљао вашу најчистију религију. Нисам достојан да будем добар муслиман и зато се враћам у свој мали зачарани круг таме и депресије. Опростите још једном… Агностик Бојан - написао је тада на друштвеним мрежама.

Он је касније изненадио јавност откривши да болује од биполарног поремећаја и да има велике проблеме.

- Сто пута сам пребацивао мајци што ме није абортирала јер би сви моји ближњи живјели лакше и без стресова, а не да ми свакодневно говоре да им је због мене притисак 200 са 100 и да су се управо вратили из хитне јер сам их обрукао што сам јавно признао да имам психички проблем. Ма лако бих ја, не бојим се смрти ни мало, али сам се заклео у Тајов гроб да никада више нећу покушати оно… Оно што ми се дуго чинило као једини спас, као једини излаз. Само да знате да нити сам био наркоман ни алкос, само више не могу да живим са биполаром. Убила ме мрачна депресија. Исјекао сам вене… Убила ме манична депресија. Нико није крив, збогом - рекао је он.

Слобу напали да узима 10.000 евра за 2 сата: Он брутално одбрусио, споменуо и Цецу!

Слобу напали да узима 10.000 евра за 2 сата: Он брутално одбрусио, споменуо и Цецу!

Бојан је затим признао како изгледа његово стање због болести. 

- Биполарни поремећај - хронична, доживотна болест и нажалост са највећим бројем самоубистава. Зато су и терапија и љекови доживотни, тако да је борба свакодневна. Некад је мјесецима баш тешко, једва устанем из кревета, а онда одједном, она ничим изазвана еуфорија, па не спавам ноћима, одврнем музику у пет, шест ујутру... Будем пресрећан и тако у круг до нове минус фазе или барем до ремисије, али она ми се ријетко дешава - рекао је он. 

Бојан је тада открио и због чега се највише каје у животу и у каквим је односима са породицом.

- Kајем се што сам био у Гранду, у ријалитијима и сличним глупостима. То никада није био мој свијет, али шта ћеш, погијреши човјек. Kајем се што имам 40 година, а још немам дјевојку. Шалим се, никада се више не бих женио, никада чак ни озбиљна веза, може само такозвана комбинација - рекао је Томовић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: