Nisu ostali u sjajnom odnosu

Bred Pit tvrdi da je Anđelina Džoli tajno prodala dio zajedničkog imanja kako bi mu se osvetila

 • Извор: Агенције
 • 02.06.2023. 13:44

Bred Pit tvrdi da je Anđelina Džoli tajno prodala svoj dio njihove vinarije u Francuskoj kako bi mu se osvetila usred borbe oko starateljstva nad djecom.

Prema dokumentima koje su strani mediji dobili, Pit je naveo da su se on i Džoli dogovorili da nikada neće prodati svoj udio u vinariji Chateau Miraval koju su kupili 2008. godine u Francuskoj, bez da se prethodno dogovore.

Bred Pit prodaje vilu u kojoj je živio sa Anđelinom Džoli

Bred Pit prodaje vilu u kojoj je živio sa Anđelinom Džoli

Kada su se razveli 2019. godine, ona je odlučila da želi napustiti dom i tada je počelo pregovaranje o otkupu. Bred Pit je pristao podijeliti vlasništvo, gdje je dobio 68 odsto zemljišta, jer je uložio više vremena i novca u projekat.

Bred Pit demantovao tvrdnje Anđeline Džoli da je zlostavljao nju i djecu

Bred Pit demantovao tvrdnje Anđeline Džoli da je zlostavljao nju i djecu

Pit je 2021. godine preko saopštenja za javnost saznao da je Džoli prodala svoj dio ruskom biznismenu, kojeg je on prethodno odbio. Pit je uvjeren da se njegova bivša žena na taj način željela osvetiti, jer joj se nije svidjela odluka o zajedničkom starateljstvu nad njihovom djecom.

Bred Pit sa novom djevojkom proslavio rođendan

Bred Pit sa novom djevojkom proslavio rođendan

Osim toga, Pit vjeruje da je njegova bivša supruga posebno odabrala ruskog biznismena Sheflera, jer je znala da bi to bilo loše za posao s obzirom na njegove veze s Rusijom. Podsjećamo Džoli je ranije podnosila tužbu za njihovu vinariju, smatrajući da će se Pit obogatiti od zajedničkog biznisa.

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.