Zbog mjera

Ceca, Čola i Merlin ostaju bez novogodišnjih tezgi u Crnoj Gori

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 22.12.2021.16:55

Nove pooštrene mjere u borbi protiv korona virusa direktno su uticale na otkazivanje novogodišnjih nastupa na trgovima u Crnoj Gori, gdje su trebale da nastupe Svetlana Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić i Dino Merlin.

Ceca je bila u pregovorima oko nastupa na trgu u tivatskom Porto Montenegru, Zdravko Čolić je imao ugovoren nastup na trgu u Kotoru, dok je Dino Merlin ugovorio druženje sa publikom na trgu u Baru.

Ovim nastupima radovali su se i crnogorski hotelijeri, jer su računali na veliki broj turista koji bi upravo zbog ovih zvijezda pohrlio na primorje, prenosi "Telegraf".

Međutim, nove mjere koje je objavila ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Borović na posljednjoj pres konferenciji razočarali su mnoge.

Zbog straha od širenja Omirkon soja, Ministarsto zdravlja nije odobrilo javna okupljanja na otvorenom, što je pored fanova razočaralo i naše najveće zvijezde.

"Nažalost, ništa od novogodišnjeg koncerta. Mjere su takve da mislimo da je to definitivno", rekao je menadžer Zdravka Čolića, Dragan Đuka.

Iz PR službe Dine Merlina rečeno je da su svjesni da su šanse za održavanje koncerta minimalne.

"Nažalost, ne možemo mijenjati zakone u državi. Vrlo je vjerovatno da koncerta neće biti, ostaje nam još sutra da vidimo da li će promijeniti odluku, ali za sada je tako", rekli su Merlinovi zastupnici za medije

"Ceca je bila u pregovorima oko nastupa u Tivtu, a presudnu riječ za koncert uglavnom daju mjere", rekli su u PR službi folk zvijezde.

Podsjetimo, ministarstvo zdravlja odobrilo je rad kafića, diskoteka i hotelskih objekata tokom novogodišnjih praznika uz digitalnu kovid potvrdu.