Trebinje

Ceca prvi put zapjevala u Hercegovini

  • Izvor: ATV
  • 31.07.2022. 19:11

Ceca je prvi put zapjevala u Hercegovini. U trebinjski grad Sunca slilo se nekoliko hiljada ljudi sa svih strana.

"Presrećna sam, prezadovoljna sam ja mislim da sam i rekla da ja nikada nisam bila u Trebinju, nisam nastupala nažalost, to bi bila velika grehota da sam propustila. Divan doček, sjajna publika, lijepa publika", rekla je Svetlana Ceca Ražnatović.
Pjevačica posebno srećna što je na jugu Srpske okupila cijeli region. Neki su preletjeli kilometre samo zbog Cece.
"Ja sam iz Kanade došao radi Cece, ovo je jedinstven slučaj da je gledam, nikada je prije uživo nisam gledao. Jedinstven slučaj da dođem u Trebinje da je gledam, mnogo mi je drago", rekao je Petar Misita iz Kanade.
"Iz Kanade je namjerno došao u Trebinje zbog koncerta? Vaauu to je sjajno, hvala na informaciji to je sjajno", poručila je Ražnatovićeva.
Ni kod ostalih nije falilo uzbuđenja i veselja.
Ova srpska pjevačica zauzela je visoko treće mjesto na svjetskoj listi najposjećenijih koncerata među ženama. Kaže da je to veliki uspjeh i priznaje da nije lako nositi breme popularnosti.
"Jeste veliko breme zato i dugo čekate na novi album jer sam sebi postavljala, naravno sa saradnicima uvijek smo bili ispred, od onog prethodnog albuma za sljedeći smo bili još bolji i to su neki zadaci koje je zadovoljstvo rješavati uspješno naravno. Poslije Marine mi je jako teško", rekla je Ražnatovićeva.

Zbog Cece i svoje ljepote grad na jugu Srpske ovog vikenda je bio krcat. To dokazuje i buking na kome su svi kapaciteti popunjeni. Popunjeni su i datumi za ostala kulturna i zabavna dešavanja. Nakon Cece u Trebinje stižu i Zdravko Čolić, Željko Samardžić, Haris Džinoviž i Aco Pejović. Trebinje ovog ljeta živi.