Nije željela odnos

Dalila odbila Korelija

  • Izvor: Kurir
  • 15.08.2022.20:23

Veliku pažnju medija nedavno je izazvala zajednička fotografija Bube Korelija i Dalile Dragojević, nastala nakon pjevačevog nastupa s kolegom Džalom Bratom u jednoj budvanskoj diskoteci.

Iako se o ovoj fotografiji i njihovom susretu Dalila nije javno oglašavala, na nju je tada reagovala Korelijeva bivša djevojka Irma Sejranić, koja je potkačila Dalilu, objavivši njihovu fotku uz provokativan opis:

- Ako već nije bila s njim u krevetu, biće - napisala je prvenstveno Irma, da bi poslije dodala: - Narode, ja sam se malo šalila.

Da Irmine riječi nisu daleko od istine, svjedoči i izvor Kurira, koji se našao u bekstejdžu nakon nastupa repera. On je otkrio da je Buba bio oduševljen Dragojevićkom.

- Čim je vidio Dalilu u separeu, Buba je počeo da gleda u njenom pravcu i da joj namiguje. Nekoliko puta je izgledalo kao da joj posvećuje i pjesme. U jednom trenutku, on je poslao nekog iz svog tima da kaže Dalili da nakon koncerta svrati u bekstejdž. Ona se oduševila i, naravno, otišla. S vrata je počeo da je muva. Njoj je to prijalo i samo se smijala. Rekao joj je da ju je pratio u rijalitiju i da mu je bila favorit. Smješkali su se, slikali, pili.. U jednom trenutku su se i odvojili od ostalih, a on joj je predložio da druženje nastave nasamo kod njega u apartmanu. Nije to očekivala, baš se zbunila. Ljubazno se zahvalila na ponudi, ali mu je rekla da nije u tom fazonu i da ima dečka - kaže izvor Kurira.

(Izvor/Foto: Kurir)

Tagovi: