"Ко каже да брат лоше вози?"

Дарко Лазић опет за воланом

 • 25.02.2024. 18:15

Фолкер Дарко Лазић имао је прошле године саобраћајку, након које му је возачка дозвола била одузета до фебруара мјесеца.

Лазић је, по свему судећи, једва чекао да прође забрана вожње, па је одмах сјео за волан.

Моменти из аута којим је он управљао осванули су на друштвеним мрежама, пише "Блиц".

"Ко каже да брат лоше вози?", писало је у опису објаве.

Дарко је, подсјетимо, прошле године налетио на комби и том приликом је направљена материјална штета, а повријеђених није било.

"Испоставило се да сам имао и чешку и српску дозволу, а да ми је српска одузета, али није била поништена. Ту је испао неспоразум, ја имам чешку возачку дозволу, добио сам забрану, не могу да возим годину дана и то ћу да испоштујем. Вози ме супруга Каћа, нажалост", говорио је фолкер једном приликом у емисији "Амиџи шоу".

"Ја сам особа која је доста грешака направила и која је лош пример младима. Ја сам увек говорио да се не угледају на мене. То је мој живот, моја ствар. Никад то више нећу урадити, наравно, али не треба људи да се угледају на мене, нисам исправан, нисам поштовао закон, али доста је било. Сад крећемо испочетка", додао је Дарко тада.

(Фото: Принтскрин Инстаграм Дарко Лазић)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

  'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?