Pjevač

Darko Lazić ponovo postaje otac

 • Izvor: Agencije
 • 17.11.2022.09:56

Pjevač Darko Lazić i njegova djevojka Katarina uskoro će dobiti bebu, a kako je početak trudnoće u pitanju, oni ne žele mnogo da otkrivaju.

Pjevač s Katarinom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uvjerili da se plod razvija kako treba, a radosne vijesti prvo su podijelili samo s najbližima kod kuće.

Naime, bliski Darkovi prijatelji kažu da su za trudnoću saznali slučajno, kao i da bi folker volio da dobije još jednog sina, što je i on potvrdio.

Ovim povodom i Lazić je prokomentarisao šta se dešava sa trudnoćom, ali da zasad ne želi da govori previše, jer Katarina ne bi da bude u žiži javnosti.

"Kaća nije tip devojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog sveta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama. Ne mogu da pričam previše na temu trudnoće, ali mogu da kažem da bih voleo da dobijem još jednog kuronju, kad-tad. Sad se ne odvajamo, planiramo da otputujemo uskoro na planinu na mini-odmor, a do tada smo u Novom Sadu, u novom stanu, koji renoviramo. Kad majstori rade po ceo dan, skoknemo do Brestača kod mojih ili do njenih i to je to", kaže Darko i dodaje:

"Ja jesam bio ženskaroš, bio sam i za moje u kući najgori na svetu, ali sam se promenio. Sad sam u tridesetim, vreme je za porodicu, pa se nadam da će uskoro i svadba", rekao je Darko za Republiku.

Tagovi:
 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.