ATV

Morao da otkaže sve nastupe

Darko Lazić zbog oporavka nakon operacije izgubio 200.000 evra

  • 09.05.2023. 10:24

Pjevač Darko Lazić nakon operacije skidanja viška kože, ali i komplikacija koje su uslijedile, morao je da otkaže sve nastupe da bi se u potpunosti oporavio.

Darko Lazić je navodno imao 12 zakazanih nastupa u Srbiji i po Evropi, koje je zbog oporavka morao da otkaže.

Emotivan susret Darka Lazića i sina u bolnici

Emotivan susret Darka Lazića i sina u bolnici

– Darku su doktori rekli da se kod kuće što više odmara, zabranjen mu je svaki fizički napor, a o poslu ne smije ni da razmišlja. Kad je bio na konsultacijama na klinici gdje je operisan, doktor mu je rekao da bar još mjesec dana ne bi trebalo da pjeva. Darko je poslije računao i shvatio da gubi 200.000 evra. Novac svakako ne mora da vraća jer ništa nije uzeo unaprijed – kaže izvor blizak Laziću i dodaje da se Darko s menadžerima već dogovorio da će da ih ispoštuje, ali da zasad ne zna kad će moći opet da pjeva.

– Lazić puni klubove gdje god da se pojavi, pa mu nije bio problem da se sve pomjeri. On je tražen pjevač, publika voli njegove pjesme i lako će da pogodi nove tezge kad se oporavi. Svi znate Darka, on nekad ne vodi računa o sebi, ali sad je shvatio da je situacija ozbiljna i da mora da se primiri da opet ne bi sebe doveo u opasnost od komplikacija.

Darko Lazić ponovo u bolnici, nove komplikacije sa zdravljem

Darko Lazić ponovo u bolnici, nove komplikacije sa zdravljem

Lazić je otkrio da njegova partnerka Kaća brine o njemu.

– Doktore slušam, to je trebalo odmah da uradim kad su mi rekli da mirujem poslije izlaska iz bolnice, a ja sam bio lud i sjeo sam da vozim auto. Sad sam miran ko bubica poslije ovih nekoliko operacija. Nije mi bilo svejedno! Neću da se igram, a nastupi mogu da sačekaju. Sad ide lijepo vrijeme, tako da će biti posla – poručio je pjevač, piše Republika.

Darko Lazić opet u bolnici: Otkazao nastup, obratio se publici putem Instagrama

Darko Lazić opet u bolnici: Otkazao nastup, obratio se publici putem Instagrama

– Kaća je svakog dana dolazila dok sam ležao u bolnici, a motri na mene i napolju. Ja joj kažem da ode iz stana, da se prošeta s drugaricama, ona ih zove da dođu kod nas jer misli da ću negdje da zbrišem. Ne mogu da je ubijedim da sam miran i da poštujem savjete ljekara – rekao je Darko kroz smijeh.

Pratite nas i putem Vibera