ATV

У Бразилу

Дигао буру: Огласио се отац дјевојке која је умрла на концерту Тејлор Свифт

  • 19.11.2023. 19:17

Трагедија која се догодила на концерту Тејлор Свифт у Бразилу, када је дјевојка по имену Ана Беневидес преминула, тресе свјетску јавност.

Сада се огласио и отац несрећне дјевојке који је очајан.

У петак, непосредно пред концерт популарне пјевачице, догодила се несрећа. Усљед великих врућина, једна од посјетитељки наступа је умрла.

Страшна трагедија: Дјевојка преминула на концерту Тејлор Свифт

Страшна трагедија: Дјевојка преминула на концерту Тејлор Свифт

Писало се најприје да се трагедија десила у току наступа, али је музичка звијезда касније изјавила да се све одиграло прије него што је она стала на бину. 

За бразилске медије сада се огласио отац младе Ане.

- Изгубио сам ћерку јединицу, срећну и интелигентну дјевојчицу. Требало је да дипломира психологију идућег априла, штедјела је новац за то. Немам ријечи да изразим своју бол. Отишла је од куће да оствари свој сан и умрла је - рекао је отац за бразилске новине Фолха де С. Пауло (преко Хиндустан Тимеса).

Поједини грађани БиХ добијају по 100 КМ

Поједини грађани БиХ добијају по 100 КМ

Захтијева да се истраже околности под којима је преминула:

- Желим да се утврди да ли је заиста било забрањено да се донесе вода, је ли било немара у пружању помоћи.

Било је навода да је Тејлор Свифт рекла обезбјеђењу да даје воду публици на улазу у стадион гдје је одржан концерт, а појавио се снимак који приказује како пјевачица баца флаше са водом фановима. Она је више пута прекидала наступ и тражила воду за окупљене обожаваоце.

Kако пиши медији, она се онесвјестила, реанимација је спроведена на стадиону и трајала је 40 минута, она је на путу до болнице доживјела други срчани застој. Умрла је убрзо након што је хоспитализована. У Рију де Жанеиру је тог дана било 38 степени, али је субјективан осјећај био као да је жива у термометру била изнад ове бројке.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм