Imao previše zahtjeva

Đokovići odlučili da Čola ne pjeva na svadbi najmlađeg Noletovog brata

 • Izvor: Alo
 • 14.09.2022.12:38

Najmlađi brat najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića Đorđe izgovorio je u ponedeljak pred bogom sudbonosno „da“ svojoj vjerenici, sportskoj novinarki Saški Veselinov.

Na intimnom vjenčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja.

Pre nego što su otputovali u Crnu Goru u kojoj je organizovana glavna proslava koja je trajala čak dva dana, mladenci su s najvažnijim ljudima iz svog života otišli na kratak ručak u restoran porodice Đoković na Novom Beogradu.

Da ništa nisu prepuštali slučaju kada je u pitanju organizacija, svjedoči i izvor blizak Saški i Đorđu koji je želeo da ostane anoniman.

"Proslava koja je organizovana u Crnoj Gori sačinjena je od dva dana totalno različitog provoda", počinje izvor.

"Kako je muzika jedan od glavnih elemenata dobre svadbe, posebno su se potrudili oko izvođača. Dok su prvog dana na hotelskoj zabavi pjevali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković, na partiju koji je juče bio organizovan na plaži nastupali su Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića".

"Trebalo je da nastupi i Čola u jednom kratkom i specijalnom bloku, ali mu se na kraju porodica Đoković zahvalila i angažovala druge zvijezde. Problem nije bio novac, već zahtjevi koje je Zdravko imao da bi nastupio na svadbi. Želio je poseban izgled bine, zahtijevao je da mu gotovo niko od gostiju ne prilazi, ne naručuje pjesme i ne fotografiše se s njim, a posebne želje je imao i oko smještaja kako za sebe, tako i za članove svog benda. Kako je spisak želja bio predug, porodica je odlučila da ipak ne angažuje Čolu jer je fokus tog dana bio na Saški i Đorđu, a ipak ne na pjevačima koji zabavljaju goste", objašnjava izvor.

Mladencima se sa gostima desio i mali peh koji naravno nije ugrozio svadbeno veselje.

"Saška i Đorđe su na pozivnicama ispisali i dres kod, ali ga je ispoštovao jako mali broj ljudi. Ideja je bila da svi budu obučeni u nijansama boje kože ili u nijansama orašastih plodova. To se posebno odnosilo na muške košulje, ali se jači deo zvanica uglavnom pojavio u bijelim košuljama", otkrio je izvor.

Bilo je ovo svadbeno veselje na visokoj nozi, a izvor navodi da je svaki gost ispoštovan do krajnjih granica.

"Na svadbi je bilo oko 80 zvanica, a kao što znate, svi su iz Beograda doputovali avionom i imali su plaćene karte i smeštaj u Portonovom. Do mjesta na kojima su bili zakazani svadbena večera i parti na plaži dolazili su organizovanim prevozom kolima i niko nije išao pješke iako im je smeštaj bio udaljen svega 500 metara. Dan prije nego su otišli u Herceg Novi poslali su meni s ponuđenim jelima, pa su birali između mesnog i ribljeg. Na licu mjesta čekala ih je naručena hrana, ali i japanski meni koji je pripreman u tom trenutku. Pored domaćih i stranih vina, na svadbi se služilo čak i japansko pivo kojim su mnogi bili oduševljeni", prenosi “Alo!”.

Tagovi:
 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina