Glumica

Eva žestoko o Konstrakti: Da je normalna izvinila bi mi se

  • Izvor: novosti.rs
  • 11.04.2022.08:51

Glumica Eva Ras gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom se osvrnula na predstavnicu Srbije na "Pjesmi Evrovizije", Anu Đurić Konstraktu.

Eva ističe da Konstrakta ne može tako da pjeva.

- Neću o tome da govorim, jer ako mi se nešto ne dopada, neću da govorim o tome. Ne možete vi govoriti o bolesnim ljudima. Ne može se pjevati "Umjetnica mora biti zdrava", jer ja nisam zdrava. Konstrakta mene poznaje, da je normalna ona bi mi se javila i rekla "Izvini babo nisam na tebe mislila" - rekla je Eva Ras koja i dalje smatra da se prostitucija treba legalizovati.

- Ja jesma branila Dajanu i branim svaku. Komunisti su donijeli zakon da nema prostitucije, a ovi ljudi što vladaju su trebali odavno da legalizuju. Ćićolina je bila poslanik u italijanskom parlamentu i predstavljala je prostitutke, nema mi šta moralno da se šokiramo nad tim - kaže Eva, pa dodaje:

- Ima svakakve prostitucije, ali to se ne može ozakoniti, to će da ostane. A ova prava prostitucija se može legalizovati, a ne da izigravamo srednji vek - dodaje glumica, koja se prisetila legendarne serije "Srećni ljudi", pa otkrila šta se desilo sa Simom i Necom nakon snimanja.

- Sima je već bio jako star kad smo snimali, ali je pokazao koliko su psi pametni. Pošto je bio star i bolestan, mrzeo nas je kad smo imali i drugi set, jer je iz prvog uradio sve. A Neca je prije 2 godine dobio sina i nije zainteresovan za glumački posao. Neco, baba te pozdravlja - dodala je Eva Ras u emisiji "Premijera - Vikend specijal".