Nedavno raskinuli

Evo za šta Anđela Đuričić tuži Zvezdana Slavnića

 • Извор: Телеграф
 • 28.07.2023. 19:08

Novopečena voditeljka i učesnica "Zadruge 6", Anđela Đuričić, podnijela je tužbu protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.

Anđelin advokat se oglasio ovim povodom, a evo šta piše u tužbi protiv Slavnića.

- U ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnijete su Prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična djela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih djela laka tjelesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije - stoji u saopštenju advokata dr Nataše M. Tošić Sremac, piše Srbija Danas.

Anđeli Đuričić prijete silovanjem?

Anđeli Đuričić prijete silovanjem?

Da je podnijela tužbu, potvrdila je i sama Anđela u objavi na Instagram profilu.

"Branio sam je od svih, a ovako mi je vratila": Obratio se Zvezdan Slavnić nakon što ga je Anđela tužila

Slavnić se uključio uživo putem Tiktoka, gdje je svojoj publici želio da objasni o čemu se radi.

- Šta da vam kažem, svaka vam čast. Pričaću o Tiktoku, za ostalo ćemo vidjeti šta se dešava dalje - rekao je on aludirajući na Anđelu, pa nastavio...

Starleta Tijana Ajfon u policiji davala izjavu 20 minuta

Starleta Tijana Ajfon u policiji davala izjavu 20 minuta

- Imam dvije stvari da vam kažem. Da se razjasni jednom zasvagda šta ja radim, a šta rade drugi. Znate svi šta se desilo, meni niko ne priča šta da govorim, odmah da kažem. Moja je želja to da više nikada ne spomenete njeno ime u mom lajvu. Apsolutno svako ko je spomene biće banovan i neće moći nikad da uđe kod mene. To ja lično želim. Nit me neko nagovara, nit mi iko govori šta da radim. To je samo moja želja. Ovo je lično protiv mene i ko god misli da treba da ode kod nje, shvatiću. Sve mi je otvoreno, ali neću da vidim njeno ime da spominjete - rekao je Slavnić u lajvu bijesno i nastavio:

- Mislim da vam je jasno zašto sam ćutao ovoliko i koliko sam ispao fer, a mnogi su do juče mi govorili malo si uradio za nju, trebalo je da uradiš više i savetovali me svaki dan nešto. Ovo je otišlo na neki nivo na koji nikada ne bih očekivao. Sa moje strane do toga nikad u životu ne bi došlo. Branio sam je i gurao sve po strani, a vi ste mi govorili kako nisam dovoljno uradio. Pričali ste da se krijemo i šta sve. Mislili ste da nisam bio iskren, a evo šta je ona uradila. Ne kažem da sam dobar, ali sam ispao fer. Tu temu zatvaramo zauvek. Jedno slovo njenog imena ne želim više da čujem - ispričao je bivši zadrugar u lajvu.

Na dan vjenčanja ostavila 40 godina starijeg milionera

Na dan vjenčanja ostavila 40 godina starijeg milionera

Takođe, on je angažovao moderatore da budu u pripravnosti večeras, jer će blokirati svakog ko je bude pomenuo u lajvu.

- Žalosno je što se desilo, ali hvala Bogu što je tako, barem ne moram više da vam objašnjavam. Molim moderatore da budu na zadatku jer će biti puno banova večeras - istakao je Zvezdan Slavnić.

Ovo se krije iza raskida Anđele i Zvezdana: Đuričićeva otkrila sve detalje odnosa

Ovo se krije iza raskida Anđele i Zvezdana: Đuričićeva otkrila sve detalje odnosa


(Telegraf)

Пратите нас и путем Вибера

 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Прича се

  '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

 • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

  ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:35 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.