Пјевач

Харис Џиновић открио да ли је спреман за нови брак

 • Извор: Курир
 • 31.03.2024. 15:23

Пјевач Харис Џиновић открио је детаље развода од супруге Мелине, на коју је, како је рекао, јако љут и не жели више да је види.

Како је напоменуо, мора да настави даље послије краха, али да што се тиче свега нема неких планова.

- Не спреман, морам да наставим даље. А како ће бити даље, то бог једини зна. Нити имам неких планова, али најважније што се може рећи у овој цијелој ствари јесте да сам из овога изашао, да кажем, добар, ОК. Нисам ја баш у тим годинама да се заљубљујем, али опет кажем, не знам шта носи дан, шта носи ноћ, шта ће се десити.

На питање да ли му се послије развода можда јављају жене, набацују, он каже:

-  Ма не јављају се лијепе даме. Као да сам ја човјек неки ком треба да се јављају. Нек се јављају Бреду Питу или, шта ја знам, таквим типовима.

Харис Џиновић открио како је схватио да га Мелина вара

Харис Џиновић открио како је схватио да га Мелина вара


И када се ожени са Мелином, због велике разлике у годинама дигла се прашина, а да ли је поново "отворен" за женидбу, истиче да "није".

- Не, категорично не. Засад је ово мој став, не знам да ли ће га нешто промијенити, али женидба опет у мојим годинама и све остало, мислим да не би дошло у обзир. Можда неки живот заједнички, али без законског брака - рекао је он.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?