Ђина Џиновић

Харисова кћерка изјавила је од оца највише блам

  • Извор: Блиц
  • 21.04.2024. 10:03

Чувени пјевач Харис Џиновић и његова дугогодишња супруга, модна креаторка Мелина Џиновић, недавно су се брзопотезно развели, а он је јавно изнио сав прљав веш из њиховог брака, о чему не престаје да се пише.

О њиховој дјеци, кћерки Ђини и сину Кану, у овом периоду се и те како прича, а обоје избјегавају да даје изјаве на тему развода родитеља.

Ђина Џиновић је већ годинама у жижи интересовања јавности због атрактивног изгледа, док је на друштвеним мрежама јако активна.

Једном приликом је открила да зна да сакрије истину од оних који је прате,

– На ТикТок радим и све и ништа. Правим неке влогове, јако сам активна када су моји пратиоци у питању, причам са њима, одговарам на њихова питања, интересује их изглед и исхрана. Ја сам им показивала неке своје фотографије и снимке из прошлости, када сам била као лоптица, катастрофа, до прије можда двије године. Мада и прије годину дана, у односу на то како изгледам сада, то су двије различите особе – истакла је прво.

– Често ме питају за савјете, које вјежбе радим, иако ја, додуше, више не тренирам. Мада, мало волим да лажем да и даље тренирам. Кажем да понекад тренирам, једном недјељно заиста радим неке вјежбе, али ништа специјално… – додала је Ђина без устезања тад у емисији “Практична жена”.

Харис Џиновић открио због чега се развео од Мелине

Харис Џиновић открио због чега се развео од Мелине

Она је затим истакла да се раније суочавала са проблемом акни на лицу, који мучи многе тинејџере.

– Имала сам катастрофа проблем са лицем, много сам радила на томе. То је био и пубертет и све. Сада имам чисто лице и покушавам да објасним дјевојкама да је то нормално, да имају бубуљице. Једном сам окачила слику без икаквих филтера, и упоредила сам једну слику кад бих је едитовала и кад не бих едитовала, и добила сам позитивне реакције, што ме је шокирало, много ми је драго – објаснила је Харисова кћерка тада.

Како је била навела, још увијек не показује претјерано интересовање ни за пјевање ни за моду, професије којима јој се баве родитељи.

– Ништа специјално немам за сада, ни на једној ни на другој страни, да ме баш занима. Ја имам таленат за пјевање, али много ме блам! Тата ме није слушао како пјевам, мама да. Највише ме тате блам! Он је ипак велики пјевач, то ми ствара притисак – говорила је Ђина Џиновић на крају.

Пратите нас и путем Вибера