Елајна Ст. Џејмс

"Имам 56 година и спавам само са 20-годишњацима"

  • 24.01.2024. 14:31

56-годишња Елајна Ст. Џејмс привукла је пажњу јавности након што је јавно проговорила о томе да ће се забављати само с мушкарцима који су у својим 20-им. Разлог? Дозлогрдио јој је досадан секс са старијим мушкарцима.

Још прије четири године по први је пут "бацила око" на млађе типове, након што је открила да мушкарци њених година једноставно не могу да прате њене жеље

Тако њен најновији дјечко има само 23 године, а разлика међу њима је 33 године. На Инстаграму је објаснила зашто више никада неће излазити са старијим мушкарцем, а тај контроверзни снимак прикупио је више од 27 хиљада прегледа.

"Излазићу само с момцима у 20-им. Прије неколико мјесеци нашла сам си 23-годишњег љубавника. У прошлости сам била с мушкарцима који су били млађи од мене, али овај је до сада најмлађи. Волим његов дјечачки добар изглед, слатко понашање и виталност. Он је тако позитиван, опуштен, има сјајно тијело и пуно косе. За разлику од старијих мушкараца, младићи имају сјајна тела. На неким су дијеловима мекани, а на другима баш и не...", почела је своје објашњење ова сексуално активна госпођа и наставила: "Нећу да излазим ни са ким ко легално не сме да пије алкохол у Америци, али не могу више ни да замислим да излазим с неким старијим од 40 година јер постају мрзовољни старци. Млађи ме често зову милф или пума, али ја то волим."

Што се тиче мушкараца њених година, открила је да јој је брзо досадила иста стара рутина и њихови здравствени проблеми.

"Старији мушкарци имају болесна леђа, еректилну дисфункцију, лоше ставове и пуно ‘пртљага‘ из прошлости. У спаваћој соби је увијек све исто, исте позе. Секс или није постојао с њима или је био посао - није било ни спонтаности ни жеље. С млађим мушкарцима је секс, с друге стране, невјероватан! Они су живахни, разиграни и уживају у задовољавању старије жене", објаснила је.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: