Присјело јој дивљање

Инфлуенсерка из БиХ се снимала док дивља аутом па добила папрену казну

  • Извор: Кликс
  • 03.04.2024. 21:43

Инфлуенсерка из БиХ Неџла Мактоуф која се путем друштвених мрежа "похвалила" дивљом вожњом кроз насељено мјесто у Сарајеву кажњена је са 500 КМ новчане казне те одузимањем возачке дозволе.

На снимку који је Неџла Мактоуф објавила на свом Инстаграм профилу види се како она за само неколико секунди достиже брзину од чак 100 километара на сат у дијелу града у којем је ограничење између 50 и 60 километара на сат.

Тим поводом реаговала је сарајевска полиција те је казнила новчаном казном у износу од 500 КМ и одузимањем возачке дозволе на два мјесеца, сазнаје "Кликс".


Случај Александре Пријовић покренуо многа питања

Случај Александре Пријовић покренуо многа питања

Сличан случај догодио се почетком ове године када се и инфлуенсерка Адна Хелић снимала како кроз насеље Халиловићи вози 108 километара на сат, а након писања медија, министар унутрашњих послова КС Адмир Катица је објавио да је утврђено да је возила неприлагођеном брзином и издао прекршајни налог.

Осим тога, прошле седмице је о бахатој вожњи кроз Титову улицу у Сарајеву и објављивања снимка возач такође кажњен новчаном казном те одузимањем возачке дозволе на два мјесеца.

Пратите нас и путем Вибера