Sofija Frenklin

Influenserka optužila Lebrona da konstantno vara suprugu

  • Izvor: Kurir
  • 25.10.2022.11:12

Žestok skandal potresa Ameriku! Slavni košrkaš Lebron Džejms, koji je cijelu karijeru gradio imidž porodničnog čovjeka, javno je optužen je da je u više navrata prevario svoju suprugu Savanu.

Popularna američka influenserka Sofija Frenklin otkrila je u svom podkastu da je popularni košarkaš konstantno vara ženu.

U zanimljivom razgovoru sa frontmenom grupe "Maroon 5" Adamom Levinom, Sofija je ispričala kako slavni košarkaš dolazi do djevojaka.

"Ne budi glup! Ti si poznat Adame, Znaš kako to ide. Ja nikada nisam bila pozvana, ali moje prijateljice jesu", rekla je influenserka, koja je potom otkrila kako slavne ličnosti poput Lebrona dovlače djevojke u svoj krevet.

"Tjelohranitelji dođu do djevojaka i pitaju da li žele sa njima kući ili na neko drugo mjesto. One potpišu ugovor o tajnosti, kako ništa ne bi izašlo u javnost".

"Lebron, isto sranje. Stalno pravi razne žurke na kojima se potpisuje "NDA" (ugovor o povjerljivosti). Šta, nisi znao da je Lebron preljubnik?" bacila je "bombu" Sofija.

Njene optužbe izazvale su pravu buru na društvenim mrežama. Navijači su mahom stali u odbranu slavnog košarkaša. Smatraju da Sofija zbog popularnosti izmišlja priče o NBA zvezdi.

Inače, Lebron i Savana Džejms važe za jedan od najskladnijih parova slvnih ličnosti koje je svijet video. Njihova ljubav traje još od srednje škole, a poznati košarkaš ne propušta priliku da istakne da mu je supruga najveća ljubav, oslonac i najbolji prijatelj. Venčali su se 2013. godine i imaju dva sina i kćerku.

Tagovi: