ATV

Споменуо нову дјевојку

"Јавно се извињавам Шавији за све што је било": Стефан Kарић проговорио о инциденту

 • 24.09.2023. 17:59

Бивши учесник ријалитија "Задруга" Стефан Kарић посљедњих неколико мјесеци у центру је скандала након што га је Наташа Шавија оптужила да ју је претукао.

Од тада Kарић је у илегали и није давао изјаве за медије, све до сада.

Стефан је сад одлучио да проговори о односу са Шавијом након свега.

- Одвикао сам се од камера, пријало ми је да будем изолован од свега. Осман се ангажовао око свега, надам се да ће наставити и ове сезоне и да ће бити водитељ радија и у овој сезони. Он то врло добро ради и надам се да ће наставити да ради то што воли. Вјерујем да некима недостајем, прија ми темпо живота и уживам сад стварно - каже Стефан и додаје:

- Послије свега не желим да се подсјећам и да се враћам у неки ужасан период. Много сам тога преживио и претрпио и видећемо све на суду и надам се да ће ускоро све то почети. Имали сте прилику да видите снимак и ту се види шта се све дешавало. Не желим да пролазим кроз све то. Смириле су се страсти, ми најбоље знамо и чекамо да суд пресуди праведно и онако како треба. Нисам осјетио никакву непријатност. Никад нисам имао ситуацију да ми неко приђе и да ми каже нешто. Нико ми ништа ружно није рекао за четири године колико сам у медијима активно - рекао је Стефан.

Многи су осудили његовог оца Османа Kарића што је стао уз њега.

- Сваки родитељ је на страни свог дјетета, наравно да мој отац не подржава никакав вид насиља. Наравно да ми је замјерио што сам јој узвратио шамар, није добро и није нормално, ни џентлменски. Не оправдавам себе ниједног тренутка, тако се десило... Није ми се никад тако нешто није десило и наравно да се кајем што сам то урадио. Нисам имао никакав контакт с њом послије тога да се нешто погрешно не протумачи. Ја јој се и овом приликом јавно извињавам због свега што је било. Ми се знамо неколико година уназад, видјели смо се неколико пута и нисмо били у вези. Прве године кад смо се упознали били смо нешто необавезно. Нисам знао да је таква у неким ситуацијама, стојим при томе што се десило - открива Kарић и додаје:

- Чекамо да добијемо позив за суд, можда и кроз недјељу дана буде то. Ми нисмо у контакту, али Осман је дошао преко ТикТока ваљда у контакт, не знам да ли је она послала поруку. Она никакав новац није добила, свашта се нагађало.... Није ни тражила, ни добила новац. Нисам ни знао шта се дешава, видио сам у новинама да је Осман ступио у контакт с њом. Требало је да се виде и да имају неке лајвове на ТикТоку. Не плашим се суочавања с њом на суду, немам чега да се плашим - рекао је бивши задругар и проговорио о новој љубави.

- Чувам дјевојку само за себе и мислим да је то данашња срећа. Вјерујте ми да ћу се добро крити сада. Доста ми је штетило до сада што сам био у меиђима са дјевојкама. С обзиром на то да ми се ова веза десила спонтано не могу да кажем да ли је луди камен брзо или далеко. Уживамо, спонтани смо и видјећемо. Она није дио јавносг свијета - каже Kарић за "Премијеру Викенд Специјал".

Пратите нас и путем Вибера

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.