Пунам Пандеј

Једна од најљепших глумица преминула у 32. години

 • Извор: Жена Блиц
 • 02.02.2024. 19:19

Позната индијска глумица и манекенка Пунам Пандеј умрла је у 32. години, послије тешке болести потврдили су чанови њеног тима за "Фри Прес Журнал".

Пунам, која је важила за једну од најљепших глумица у Боливуду, преминула је послије дуге борбе са карциномом грлића материце.

"Ово јутро је тешко за нас. Изгубили смо нашу вољену Пунам од посљедица рака. У ово вријеме туговања, молимо вас за приватност док се присјећамо свега што смо с њом дијелили", стоји у објави на Инстаграму .

Пандеј је рођена у Канпуру 1991. године, а каријеру модела започела је 2010. године, да би три године касније дебитовала у боливудском филму "Наша". Појавила се у филмовима "Љубав је отров", "Малини & Ко" и "Путовање Карме" уз успјешну каријеру модела.

Симптоми канцера материце

Код рака грлића материце као и свих осталих болести велики је проблем што жене реагују касно, чекајући да им тијело сигнализује да нешто није у реду.

"Рани карцином грлића материце као и премалигне лезије које му претходе, најчешће не прате никакви симптоми. Спонтано или контактно крварење, односно крварење након сексуалног односа јавља се у каснијим фазама болести. Гинеколошки преглед и ПАПА тест су најједноставнији начини да се проблем открије и у фази када је изљечив", рекао је за портал "Жена" др Петар Радловић, начелник гинеколошке хирургије на Институту за онкологију и радиологију Србије.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.