US Open

Jelena Đoković nasmijala sve tokom Novakovog meča: "Mogu da te čujem"

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 07.09.2021.08:04

Jelena Đoković, supruga najboljeg svjetskog igrača Novaka Đokovića, dospjela je u centar pažnjem tokom meča u kom je srpski teniser pobijedio Džensona Bruksbija za četvrtfinale US Opena.

Naime, kamera je uhvatila Jelenu kako sluša razgovor koji je vodio stručni konsultant i nekadašnji teniser Džon Mekinro, a koji je komentarisao to što je Nole gost u vili svog prijatelja Gordona Julinga.

"Nema neobrađenog kamena u rezidenciji Juling, zato je za Novaka savršeno što je tamo", rekao je Mekinro, uz napomenu da je Juling takođe bivši teniser koji sada ima svoju akadamiju, da bi se Jelena nasmIjala na te riječi i poručila - "Mogu da te čujem!", prenosi "Telegraf.rs".

Video je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama, a ljudi su sa oduševljenjem "prihvatili" Jeleninu reakciju početkom četvrtog seta kada je Nole već imao brejk prednosti.

Đoković je, na kraju, slavio rezultatom 3:1, a naredni rival će mu biti Italijan Mateo Beretini kog je ove godine već dva puta pobJeđivao na Gren slemovima.