Poznata glumica

Jelisaveta Orašanin ugradila silikone i pokazala grudi

  • Izvor: Blic
  • 24.01.2022.16:42

Glumica Jelisaveta Orašanin (33) ugradila je implantate u grudi kako bi izgledale veće, a iako se to tek sada, kada se skinula u kupaći, primijetilo, ona je ovu operaciju uradila još prošle godine.

Kako izvor za "Blic" govori, glumica je oduvek željela da ima malo veće grudi ali je uvijek imala svijest da prvo želi da se ostvari kao majka pa tek onda da se posveti svojim korekcijama.

"Jelisaveta je oduvijek htjela da ima malo veće grudi, nije bila zadovoljna što su joj male. Željela je da to koriguje, ali nikako prije nego što se ostvari kao majka. Kako je dobila dvoje djece, te je od drugog porođaja prošlo dovoljno vremena, otišla je pod nož", rekao je neimenovani izvor navodno blizak glumici i otkriva da je operacija bila prije nekoliko mjeseci.

"Operacija je bila još prije nekoliko mjeseci, pa je uslijedio period oporavka. Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podijelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htjela da pretjeruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom", rekao je.

Jelisaveta nikad nije krila da se ne protivi estetskim korekcijama, ali je uvijek govorila da u tome ne treba da se pretjeruje, što je ona ovog puta i ispoštovala.

"Nemam ništa protiv, ali ne treba pretjerivati u tome", rekla je ona jednom prilikom.