Водитељка

Јована Јеремић грцала у јутарњем програму

 • Извор: Курир
 • 25.02.2024. 13:56

Јоване Јеремић угостила је у својој емисији прослављену пјевачицу Неду Украден која је првенствено најавила концерт у МТС Дворани, 14. марта, али и проговорила о приватном животу.

Она се у једном тренутку дотакла развода и колико је помагала и поштовала супруга и послије окончања брака, па својим излагањем натјерала сузе на очи Јовани Јеремић.

Момак и дјевојка добили милионе на греби, услиједио раскид и борба за срећку

Момак и дјевојка добили милионе на греби, услиједио раскид и борба за срећку

-Треба сачувати достојанство, прије свега због дјетета. Ја сам њему увијек била пријатељ, али и он мени. Никад не бих дала да неко каже неку ружну ријеч против њега. Ја знам које су његове мане најбоље. Он је био јако добар човјек, велики интелектуалац, нажалост у свијету национализма и примитивизма... Он се ту није снашао и патио је због тога, али ја за то нисам крива. Сачували смо поштовање једно према другом. Послије у другом браку је доживио тешку трауму, несрећан случај, пао је у кому... био је 40 дана у коми. Ја сам њему помагала свим средствима. Хтјела сам да моје дијете има што више оца којег много воли, исто као и он њу - рекла је дрхтавим гласом Неда.

Ово је сестра Јоване Јеремић

Ово је сестра Јоване Јеремић

- Расплакали сте ме Недо... како тако причате... свака Вам част- рекла је Јована кроз сузе, а Неда се надовезала:

- Једном родитељ, заувијек родитељ, једном пријатељ, заувијек пријатељ!

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  'Емисија: Бизнис клуб

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.