"Bila sam mu i otac i majka"

Kako izgleda sin Milice Milše

  • Izvor: Agencije
  • 10.10.2022.19:01

Milica Milša više je od trideset godina na glumačkoj sceni, a publika je pamti po ulogama u ostvarenjima poput "Tesna koža", "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodični blago", "Bela lađa" itd. U skorije vrijeme publika je gleda u ulozi Ade Kanačke u seriji "Igra sudbine",

Već duži niz godina uživa u ljubavi sa scenaristom Žarkom Jokanovićem koji joj je velika životna podrška.

Ponosna je majka Antonija, koji je sad već odrastao čovjek. Glumica kaže da je Žarko prihvatio Antonija kao rođenog sina.

Ponosna majka ne krije koliko je ponosna na svog nasljednika.

"Antonije želi da nastavi školovanje pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu. Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti pođednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8", izjavila je svojevremeno.

Milica je otkrila da je svom sinu bila i otac i majka dok nije upoznala sadašnjeg izabranika.

"Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili 'prostirka' na koju sam mogla da sručim sav teret", ispričala je Milša.

Milša je otkrila i da je uspjela da diplomira nekoliko mjeseci nakon porođaja.

"Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca", ispričala je glumica.

Antonije je dobio ime po svom slavnom djedu.

Tagovi: