Zbog Zvezda Granda

Karleuša isprozivala Cecu

  • Izvor: Agencije
  • 27.06.2022.15:09

U subotu je održano finale šoa Zvezde Granda, a pobjedu je odnio Nermin Handžić iz Tešnja. O svemu se sada oglasila nekadašnja članica žirija, pjevačica Jelena Karleuša.

"Meni je šokantno da nisam vidjela bukvalno nijedan story, tvit ili mem posvećen finalu Zvezda Granda. Stoji to da je Ceca svojim učešćem sahranila Pinkove zvezde, ali ja sam bila sigurna da su Zvezde Granda jači brend i da će je preživjeti... Neko jednostavno nije za šou. Užas i šteta. Kakav je to spektakl nekada bio... Ljudi su se okupljali subotom ispred TV ekrana da gledaju, sada niko nije znao ni za finale", tvrdi Karleuša u svojoj objavi.

Inače, Karleuša je napustila "Zvezde Granda" objasnivši da joj je i vrijeme da se povuče, zbog rada na novom albumu.

"Ovu odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi. Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjem, međutim nismo uspjeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati nadalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću", zaključila je Jelena u otvorenom pismu za javnost.

Na njeno mjesto je došla Svetlana Ceca Ražnatović, a Jelena je sad jasno kazala što misli o njenom angažmanu.

Podsjećamo, u ovogodišnjoj finalnoj emisiji, od 16 takmičenja, čak osam je bilo iz BiH.