ATV

Задруга

Колико је Миљана Кулић зарадила у ријалити програмима?

  • Извор: Мондо.рс
  • 08.10.2023. 11:01

Миљану Кулић годинама уназад гледамо на малим екранима.

Учествовала је у ријалитијима Малдиви, Парови и Задруга, и за то вријеме зарадила довољно да реновира породичну кућу у Нишу, наводно купи хотел, о чему је својевремено причала на Инстаграму тражећи куваре и остало особље, али и пазари апартман на Златибору.

Током година су медији откривали сумануте хонораре које јој продуценти нуде за улазак у ријалити, заједно са мајком Маријом Кулић, али и сином Жељком, а једном приликом је управо старија Кулићка открила и колико је њена ћерка зарадила.

Марија Кулић истакла је једном приликом да је Миљана зарадила огроман новац у ријалитију и да је сину купила апартман на Златибору и пола апартмана у Врњачкој Бањи од хонорара из Задруге 4.


Шварценегер шокирао изјавом:

Шварценегер шокирао изјавом: "Одгајамо млакоње, дјеци треба патња"

"Зарадила је велику суму, купила је Жељку апартман на Златибору и пола апартмана у Врњачкој Бањи", рекла је Марија и додала да јој је жеља и да се унук осигура и стамбеном јединицом у Нишу.

"Максималан хонорар који неко може да добије на недјељном нивоу је 3.000, 3.500 евра. Миљана је једна од тих и сигурно добро зарађује. Сад јој се пружила прилика да коначно сина стамбено ријеши. Од овог новца што заради напокон ће Жељку узети стан", рекла је старија Кулићка једном приликом.

Недавно је у Нишу усликан Синиша Кулић, Миљанин отац, како вози новог црног џипа који кошта близу 15.000 евра.

Поред свих некретнина и аутомобила, Кулићи су одлучили да ипак један дио новца потроше и на образовање кћерке Ане која планира да студира у Америци.


Језиве пријетње учеснику

Језиве пријетње учеснику "Елите", отац хтио да га убије: "Ако те затекнем у стану..."

"Моја лијепа, паметна, послушна, завршила средњу школу са просјеком 5,0. Три матурска положена петицама, возачки испит, оборила три државна рекорда у Павер Лифтингу. Спремна за студије у Америци. Пуно среће и успјеха у даљем животу!", написала је мама Марија једном приликом и објавила слику друге насљеднице.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: