ATV

visina honorara

Koliko su pjevači zaradili za Novu godinu

 • Izvor: Telegraf
 • 11.01.2022. 16:09

U medijima su osvanule informacije o visini honorara pjevača u najluđoj noći koje su bile izuzetno visoke.

Aca Lukas, nastupio je u jednom popularnom klubu, a govorilo se da će u najluđoj noći biti bogatiji za čak 60.000 evra, i on spada, sasvim opravdano, u jednog od najplaćenijih muzičara.

Sljedeći na listi je Aco Pejović, koji je za nastup u hotelu navodno uzeo 45.000 evra.

Radiša Trajković Đani, nastupio je u jednom restoranu, navodno, za honorar od 40.000 evra.

Aleksandra Prijović pjevala je u luksuznom beogradskom hotelu za, kako se nagađa 35.000 evra.

Seka Aleksić i Dara Bubamara ugovorile su prema tvrdnjama izvora novogodišnje tezge za 25.000 evra. S Darom je nastupao i Sloba Radanović, koji je uzeo istu sumu kao starija koleginica.

Rada Manojlović je inkasirala 20.000 evra zahvaljujući nastupu u jednom restoranu. Nataša Bekvalac navodno je za doček i reprizu Nove godine dobila 70.000 evra, a nastupila je u dva hotela u Beogradu, prenosi Telegraf.

Tagovi:
 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.