Харис и Мелина

Комшија описао како је изгледала драма код Џиновића

  • Извор: Курир
  • 02.04.2024. 22:58

Јутро након породичне драме у дому Џиновића, када је Харисова бивша супруга Мелина упала у кућу, након чега ју је пјевач пријавио полицији било је мирно.

Како Курир сазнаје од комшије који није желио да се фотографише, Мелина је у кућу ненајављено дошла око 21 сат.

"Све је било мирно и обично као и свако друго вече, док се одједном није појавила Мелина. Нервозно је звонила на интерфон и све вријеме је причала с неким телефоном. Послије неколико минута, неко јој је отворио и она је ушла у двориште. Гледао сам цијелу сцену с прозора, било је баш непријатно. Неких пола сата касније, дошла је патрола, задржали су се неко вријеме у кући. Мелина је након тога као фурија излетјела, била је бијесна и опет је с неким причала телефоном. Послије тога су отишли и полицајци. Надам се да се овакве ситуације неће поновити“, рекао је комшија који за Хариса има само ријечи хвале:

"Харис је добар човјек и комшија. Није ово заслужио од Мелине. Она је као краљица уживала поред њега, не знам шта јој би да се све ово овако заврши“, казао је комшија са Сењака.

Харис Џиновић открио детаље Мелининог упада у кућу

Харис Џиновић открио детаље Мелининог упада у кућу

Подсјетимо, певач је за Курир потврдио да је позвао полицију пошто његова бивша супруга није жељела да напусти вилу на Сењаку. Он је рекао да није био у кући када је Мелина дошла.

"Она је изгубила државину јер је напустила породицу и има другу стамбену јединицу у којој живи. Ја немам путера на глави, она је та која га има и зна се шта и с ким ради. Вечерас је дошла у кућу, скувала кафу и сјела и очигледно није имала намјеру да изађе. Када сам дошао, била је дрчна и почела је да ме провоцира, на шта сам јој рекао да мора да напусти кућу, а да може да узме ствари и изађе напоље, али она није хтјела. Кад сам јој опет мирно рекао да изађе, она је рекла: 'Сваки метар ове куће припада мени колико и теби', на шта сам јој ја рекао: 'Ако суд каже да је твоја'", каже Харис.

Харис и Мелина добили забрану приласка једно другом

Харис и Мелина добили забрану приласка једно другом

Када је патрола дошла на лице мјеста, обоје су изјавили да није било инцидената међу њима, након чега су дали изјаве о ономе што се догодило.

"Моје понашање према њој ни у једном тренутку није прешло границе пристојности, тако да ни она сама није имала на шта да се пожали патроли која је стигла на лице мјеста. Такође, иако имам дозволу за пиштољ, ја га полицији предао превентивно, па је оружје привремено одузето и полицајци су ми рекли да ће бити враћено јер је све било у реду. И они су ми одали признање на смирености и достојанственом понашању у овој ситуацију“, рекао је Харис за Курир.

Хаос у кући Џиновића: Мелина упала у кућу, Харис завршио у полицији

Хаос у кући Џиновића: Мелина упала у кућу, Харис завршио у полицији


Пратите нас и путем Вибера