Komičar

Kris Rok nakon šamara: Život je dobar, vratio sam sluh

 • Izvor: Telegraf.rs
 • 11.04.2022.10:15

Ako ste gledali dodjelu Oskara, sigurno niste propustili da vidite situaciju kada je glumac Vil Smit udario šamar komičaru Krisu Roku, iz razloga što se Rok neslano šalio na račun Smitove suprue Džejde Pinket Smit, koja boluje od alopecije.

Dok se na kraju Vil izvinio svima i dobio kaznu od 10 godina zabrane dolaska na dodjelu Oskara, Kris nije komentarisao incident, sve do sada.

Rok nije bio rječit, što ne znači da u budućnosti neće pričati o šamaru koji je dobio. Naravno, ako mu se ispune finansijski zahtjevi, kako je izjavio tokom svog nastupa:

- Dobro sam, imam cijeli šou i ne pričam o tome dok ne budem plaćen - rekao je Kris Rok tokom njegovog humorističnkog šoua "Fantasy Springs" u Palm Springsu, u Kaliforniji, u subotu, 9. aprila, navode novinae "Desert Sun".

- Život je dobar. Vratio sam sluh - rekao je Kris Rok, prenosi "US Magazine".

Tagovi:
 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.